Seniorengids Gorinchem

Wegwijzer voor senioren in Gorinchem

Dienstverlening

Samen Gorinchem

Sinds een aantal maanden is het nieuwe platform SamenGorinchem beschikbaar. Op dit platform kunnen inwoners en organisaties elkaar vinden en worden mooie initiatieven in de stad zichtbaar. De afgelopen periode hebben betrokken inwoners, gemeente en organisaties in de stad hard gewerkt om SamenGorinchem.nl op de kaart te zetten.

Elkaar helpen pagina is opvolger van vrijwilligersgorinchem.nl
Onderdeel van SamenGorinchem is de Elkaar helpen pagina. Op deze pagina kunnen organisaties en inwoners makkelijk een hulpvraag, hulpaanbod en vrijwilligersvacatures plaatsen. SamenGorinchem zal dus dé plek worden voor vrijwilligersvacatures. Dit betekent dat later dit jaar het huidige platform www.vrijwilligersgorinchem.nl zal komen te vervallen.

Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat deze overgang vloeiend verloopt en dat jullie, de vrijwilligersorganisaties, bekend raken met het nieuwe platform en de mogelijkheden voor het plaatsen van  vrijwilligersvacatures.

Uitnodiging interactieve digitale bijeenkomst
Wij nodigen u daarom uit voor een interactieve digitale bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt u kort meegenomen in de aanpak van SamenGorinchem, laten we u de kansen voor uw organisatie zien en kunt u oefenen met het gebruik van het platform. Ook kunnen wij uw opmerkingen en suggesties meenemen in het gebruiksvriendelijker maken van het platform.

Wanneer?          Dinsdag 27 oktober aanstaande, van 16.00 tot 17.30 uur.

Hoe?                     MS Teams, u ontvangt uiterlijk 22 oktober een aparte mail met instructies en tips om deel te nemen.

Aanmelden?     U meldt zich aan door een mail te sturen naar info@samengorinchem.nl. Aanmelden is mogelijk tot 20 oktober. Bent u verhinderd, maar wilt u toch meer weten over SamenGorinchem en de mogelijkheden rondom de vrijwilligersvacatures, laat dit  ons dan ook weten. Dit doet u door een mail te sturen naar info@samengorinchem.nl .

Voor nu nodigen we u alvast van harte uit om een kijkje te nemen op www.samengorinchem.nl. Op de pagina ‘hoe werkt het’ vindt u instructies hoe u een profiel en pagina aanmaakt én hoe u berichten plaatst.
Komt u er niet uit? Dan kunnen wij uw vragen tijdens de bijeenkomst vast beantwoorden.

Hopelijk tot dinsdagmiddag 27 oktober!

De werkgroep SamenGorinchem
mede namens Vrijwilligerssteunpunt Gorinchem